Groepen

In alle groepstrainingen werk je aan het verdiepen van het contact met jezelf. De trainingen sluiten op elkaar aan en volgen elkaar op. Naast meditatie worden er lichaamsgerichte oefeningen aangeboden die het contact met je lichaam en jezelf versterken.

In alle groepen is nog ruimte voor nieuwe deelnemers.
Heb je interesse om deel te nemen aan een van de groepen, neem dan contact met me op.


Wortelen in Jezelf is een basisgroep waarin je kennis maakt met mediteren. Je leert je aandacht naar binnen te richten, om zo beter voor jezelf te leren zorgen.

Leven met je vragen is een vervolggroep. Je leert er hoe je innerlijke signalen je kunnen helpen om antwoord te vinden op vragen die op dat moment belangrijk voor je zijn. Deze groep start begin mei in Hilversum.

Waar de stroom gaat is een groep waarin je je innerlijke stroom leert vertrouwen in plaats van mee te bewegen met de verwachtingen van anderen. Hoe herken je wat je werkelijk zelf graag wilt? Waar krijg je energie van? Wat weerhoud je om hiernaar te luisteren? Het zijn allemaal vragen die aan bod komen. Deze groep start dit najaar in Hilversum.

VrouwZijn is een gevorderde groep waarin het ontdekken van je vrouwelijke vitale kracht en je intuïtie centraal staan. Deze groep wordt gegeven in Haarlem en komt een keer per twee weken op een dinsdagavond bij elkaar. Er zijn ook twee zaterdagen opgenomen in het programma. Deze groep is open voor vrouwen die al meer met zichzelf hebben gewerkt.


Alleen of in een groep?

Als je veel oud zeer met je meedraagt en je worstelt met hardnekkige gevoelens van minderwaardigheid, schuld, of verdriet, kan individuele therapie een veilige eerste stap zijn.

Soms is het prettig ‘de weg terug naar huis’ samen met andere vrouwen te lopen . De uitwisseling en de herkenning in een groep helpen je begrijpen waarom je toe nu toe niet naar jezelf hebt geluisterd en vooral: hoe je het anders kunt doen.

Wil je weten wat het beste aansluit op jouw situatie, neem dan contact met me op. Dan bespreken wat voor jou de eerste stap zou kunnen zijn op weg naar jezelf.